- Bizi Discord'da ve Facebook'da takip etmeyi unutmayın!
- Mobil uygulamalarımız yayında! App Store ve Play Store 'dan edinebilirsiniz!
BU SAYFAYI DAHA SAĞLIKLI GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN
LÜTFEN PC YADA TABLET TARAYICISINDAN ZİYARET EDİNİZ.
APEX LEGENDS BETA TURNUVASI
Merhaba Asker! GGTurkey’in resmi olarak açılışına özel ilk etkinliği olan ALBT “Apex Legends Beta Turnuvası” Şimdi Sizlerle!
Bu sayfadan Turnuva ile alakalı merak ettiğin bir çok soruya cevap bulabileceksin. Öncelikle, Turnuva için Ön başvuru yapman gerekiyor, Ön başvurular Turnuva tarihinden en az 1 hafta önce açılacaktır. Turnuva süreci ile alakalı yapman gerekenler;
- Öncelikle GGTurkey Platformuna üye olmalısın. Hemen Arkasından Bir takım oluşturmalısın veya bir takıma katılmalısın. “Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsin.”
- Takım kaptanlarının GGTurkey platformunda Discord Profil Bağlantısını yapmış olması ve GGTurkey Resmi Discord Sunucusuna Katılmış olması gerekmektedir. “Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsin.”
- Takımının ve Takım üyelerinin gerekli kriterleri karşıladığından emin ol, aksi taktirde turnuva başvurunuz reddedilir.
- Başvuru süreçleri 2 aşamalıdır. Ön başvuru, turnuva tarihinden 1 hafta önce yayımlanan ilk aşamadır. Ön başvurusu onaylanan katılımcılar, 2. aşama olan belirlenen Gruplara katılım yapmalıdır.
- Başvuruları takımdan yalnızca 1 kişinin yapması yeterlidir. Birden fazla başvuru yapmak, başvuruya herhangi bir avantaj kazandırmamaktadır.
- Turnuva Kuralları, Grup Turnuva sayfalarında yer alacaktır.
- Turnuva başvuru sürecinde, Kriterleri karşılayan takımlar, başvuru sıralamasına göre kabul edilecektir.
- Maksimum katılımcı sayısı : 40 takım (120 – 160 Kullanıcı)
Kriterler;
- Turnuva kurallarının tamamen karşılanması gerekmektedir.
- MOSS, GGTurkey platformunda gerçekleşen tüm etkinliklerde kullanılması zorunlu bir kayıt programıdır. Bu program ile alakalı detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. “PS4 , Xbox Kullanıcılıar Moss Kullanmak zorunda değildir. Fakat Konsol oyuncusu olduğunu Takım kaptanları tarafından Yetkililere bildirmek zorundadır.”
- Turnuva için Apex Legends Oyununu içeren bir takıma ve En az 3 – En fazla 4 (1 yedek) üyeye sahip olunması gerekmektedir.
- Ödül dağıtımlarının Sağlıklı olması için Tüm üyelerin Steam Profil URL’sini profil sayfasına eklemiş olmalıdır. Steam Profil URL’si sadece yöneticiler tarafından görüntülenebilir.
Sıra | Takım İsmi | Takım Kaptanı | Takım Üyesi 1 | Takım Üyesi 2 | Takım Üyesi 3 |
---|---|---|---|---|---|
1 | BULALBUR | bbulentt | palsy | Achernar | |
2 | BEDELBOYZZZ | Flirnyx | rKenpachi | KeremJared | OFT |
3 | DREAM TEAM | Halueth | Yion | Sabin444444 | Wayled |
4 | C2N | utQ_C2N | Boogie | albatroswastaken | |
5 | KOPERNİK PİZZA | KemalKYavuzY | PumpAddict | riyakennv | ItsCesur |
6 | ELOPUFFGIRLS | Zoqro | alkenny | bedoff | reawon |
7 | GUNDİ İS REAL | NamEleSS | PerseuScream | lathran | |
8 | ATK ESPORT | KralexXD | layk000 | ldraconian | |
9 | AMOGUS | CluTch | serqanoli | pinguzfy | Ateck28 |
10 | JUGGLERS | NaoIin | Suorjle | Freydis | ozhan01 |
11 | SMD | Jonway | bumblebee | PICKLE | |
12 | Pain Hell Pills | Voidkhno | VEGABOND | karannphp | |
13 | GAMERS PARADİSE | alish | Roo1B | Merya | |
14 | TESH | ArchImage | crix34 | Mr.MadDuck | outoftaym |
15 | GÜÇLÜ TAKIM | Toprakzfy | Revanixxx | foZej | |
16 | PSYCHO | Asyciq | Rivnee | Vena | |
17 | ÇILGINS | syNmaz | xButcherx1 | YasaNN9 | koko ben |
18 | KAHRAMANYOZGAT | Elartord | agafard | Gyro Zepelli | |
19 | ARMS | ZeuS | Berkant | Sosyolog | |
20 | UÇAN PANDALAR | 1Cingene1 | SCHOKOZONE | Ri2g2eck | |
21 | LAVAJ CİTY BOYS | Kansertoloji | FPS-Chresla | VitZip_TTV | |
22 | AGALAR | volkey | key6 | cano | leftoverture |
23 | GİMPS | atatiyomabi | Sp4de | azoulayz | |
24 | GÜÇSÜZ TAKIM | patatez | Kaina | trepaw13 | muptelalemttv |
25 | RİFT REAPERS | ilteriskaan | JessePM | biomonte | |
26 | OLDSCHOOL | IsWindler | Sakulta | ImPoineD | A-Leee |
27 | TMS | Girl Scout Cookies | Forzai | permenium | |
28 | JUST W KEY | yurii | OGUZKKAYA | fesuki | |
29 | REVO | azo2r | EMRE ERDAL | Tr-SkyclaW | |
30 | NST NOSTALGIA | Beka | Delpize | semihcetinkaya | |
31 | KEEPGOİNG | kaskar13 | Razors_can | Harinomi | karadarbe |
32 | SENRG | manou | Alp | 7edi | |
33 | BEŞİKTAŞ ANADOLU “BAL” | Ghosttoy | devekran | Bttosun | yigitcakir |
34 | ANTRENMANSIZLAR | Fayudan | ValpTer | BorCam | |
35 | TOTL | caremer | sehmuskey | keyran11 | |
36 | BABALAR | AyhanK4U | Kel00s | KeaII | |
37 | MLEM | faruqomer | Curs3r | itswine | linavenn |
38 | KRB | KaanKRBS | CIDA_Zekeriya | Kaeshine | Sizofren Kedi.. |
39 | DİNOSAURS | wolfgang | jabsiwoonko | CreatorrTR | |
40 | UCUBELER | vivisu | coyzel | uur |
GENEL KURALLAR
- Takım başına 3+1 kullanıcı kabul edilir.**
- Her Takımdan yalnızca 1 ekip katılabilir.
- Her kullanıcı en fazla 1 takım ile katılabilir.
- Tüm turnuvalarda ve liglerde makro ve hile kullanımı yasaktır.
- Kullanıcılar maç sırasında video kaydedebilir ve yayınlayabilir.***
“Maç skorları, Yetkililer Tarafından Girilecektir.”
- Maç problemleri, aksilikler; Resmi GGTurkey Discord sunucusundan takım kaptanı tarafından bildirilebilir.
- Tüm yarışmacıların Moss kaydı yapması zorunludur.
- Her maçtan sonra Moss dosyaları herhangi bir bulut servisine yüklenir; Turnuva sayfasındaki “Grup Turnuvalarında ilgili Grup Turnuva sayfasından” Moss formuna girilir.
- Moss dosyası göndermeyen takımlar mağlup sayılacaktır.
- Platformda oluşturduğunuz takımın 3+1 kullanıcısı olmalıdır. Aksi takdirde Ön başvurunuz başvurunuz kabul edilmeyecektir.
- Kullanıcı Nick’leri ve Takım isimleri, hakaret ve/veya argo terimler içermemelidir. içermesi durumunda düzeltilmesi için lobide ekstra bir süre tanınmayacaktır.
- Turnuva davet kodunun diğer turnuva yarışmacıların dışında insanlarla paylaşılması yasaktır. Tespit edilmesi durumunda paylaşım yapan yarışmacı GGTurkey kara listesine alınacaktır.
- Turnuva Ön başvurusunu ve 2. aşama katılımı gerçekleştiren, fakat Turnuvaya katılım sağlamayan takımların Takım kaptanı aracılığı ile GGTurkey Resmi Discord sunucusu veya iletişim kanalları üzerinden geçerli bir mazeret bildirmesi için 1 gün süresi bulunmaktadır. Geçerli bir mazeret sunmayan veya mazeret sunmayan takımlar GGTurkey kara listesine alınacaktır.
* : Ödüller Takım Toplamı olarak belirtilmiştir. Ödüller Takım içindeki 3 kişiye eşit olarak paylaştırılacaktır.
** : +1 Oyuncu yedek oyuncuyu ifade etmektedir. Ödüller yalnızca 3 kişiye verilir. Ödüllerin kime verileceği Takım kaptanı tarafından belirlenmektedir. “Yedek oyuncu herhangi bir maça katılmadığı zaman ödül almaya hak kazanamaz.”
*** : Yayın yapan kullanıcılar, 180 ∼ 200″ saniye “Ort. 3 dk Gecikme “Delay” ile yayın yapmak zorundadır. Aksi durumda tespit edilmesi halinde ödül alamayacak, Turnuva kurallarına uyum sağlamadığı için GGTurkey platformu genelinde kara listeye alınacaktır.
PİNG LİMİTİ
- Tüm maçlarda 130 ping limiti vardır. Bu ping limiti sadece bölgeler arasında oynayanlara uygulanır. Doğru bölgede oynuyorsanız, pinginiz için endişelenmenize gerek yok.
- Maç sırasında ping sürekli olarak 130 ping’i geçmemelidir. Maç boyunca 130 pingin üstünde pingi olan oyuncu için, oyunun sonunda MOSS dosyaları gönderilerek kanıtlanabilir.
MOSS
- MOSS anti-hile tüm yarışmalarda zorunludur.
- Bilgileri ve programı http://nohope.eu ve http://ggturkey.com/moss-hakkinda adresinden edinebilirsiniz.
- Hile tespit edildiğinde; oyuncu hem web sitesinden hem de oyundan men edilecektir.
- Her takım, her maçtan sonra maçta oynayan her bir oyuncunun MOSS dosyalarını yüklemeye mecburdur. Takım kaptanları, tüm takım üyelerinin Moss dosyalarını bir Bulut servisine topluca yükleyip paylaşım URL sini form ekranına giriş yapabilir.
- MOSS dosyaları incelendikten sonra bir sonraki maçlara devam edebilmeye karar verilecektir.
- MOSS dosyalarını hiç bir şekilde düzenlemeden ve açmadan yükleyin.
- MOSS programının maçtan önce düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeniz önerilir.
- MOSS dosyası hasarlı takımlar; herhangi bir tespitte bulunamayacağı için mağlup sayılacak, bu nedenle Moss programının sorunsuz çalıştığından emin olun.
- MOSS dosyalarının görsel tekrarı; herhangi bir tespitte bulunamayacağı için mağlup sayılacak. Oyun sırasında herhangi bir ayarlama düzeltmesi yapmanızı önermiyoruz “grafik ayarları vs”.
MAÇ & LOBİ SIRASINDA
- Maç esnasında Teaming “Rakip takımla iş birliği” yapılması halinde, tespit edilen Teaming yapan takımlar diskalifiye edilir.
- Maç esnasında bir Takım veya yarışmacı oyunun eksiklikeri yada hatalarından faydalanarak üstünlük sağlamaya çalışırsa, tespit edilmesi durumunda diskalifiye edilir.
- Maç esnasında makro kullanarak karakter hareketlerine üstünlük katacak “ör. neo-strafe” kontroller yasaktır, tespit edilmesi durumunda yarışmacı diskalifiye edilir. “Legal kullanım ile Tap-strafe, Wall-Jump gibi hareketler serbesttir”
- Bir oyuncu oyundan düşerse veya oyunda ölümden sonra “Banner süresi dolmadan” kasıtlı olarak ayrılırsa, Takım kaptanı durumun izahını yapmalıdır. Aksi durumda üst tura çıkış yapıldığında ayrılan oyuncu maça alınmayacaktır.
- Bir oyuncuya rakip takımın hakaret etmesi durumunda rakip takım diskalifiye edilir. Bir takımın tüm oyuncularının maç odasına gelmesi için planlanan sürenin ardından 10 dakika içinde bulunması gerekmektedir.
- Takımlar, Maç saatinde Turnuva Lobi’sinde hazır olmaları için verilen kod’lar ile lobiye giriş yapmalıdır. Takımların katılımı ile beklenen süre Maks. 10 Dk’dır. 10 Dk. boyunca lobiye katılım sağlamayan takım veya kullanıcı, belirlenen maça katılım sağlayamayacaktır.
- Sunucu problemlerinden dolayı Maça katılamayan takım/kullanıcı, Maçın bitiş saatine göre maçın yetişebilme imkanına göre Maçın yeniden başlatılması sağlanırsa tekrar maça katılım sağlayabilir.
Bu Turnuva ‘Electronic Arts Inc.’e bağlı değildir, GGTurkey Tarafından yürütülmektedir.
SIRA | A GRUBU | B GRUBU | FİNAL GRUBU |
---|---|---|---|
1 | BEDELBOYZZZ | KOPERNİK PİZZA | TAKIM 1 |
2 | GÜÇLÜ TAKIM | JUST W KEY | TAKIM 2 |
3 | TOTL | DİNOSAURS | TAKIM 3 |
4 | UCUBELER | JUGGLERS | TAKIM 4 |
5 | REVO | ATK ESPORT | TAKIM 5 |
6 | PAİN HELL PİLLS | BABALAR | TAKIM 6 |
7 | KAHRAMANYOZGAT | SMD | TAKIM 7 |
8 | BEŞİKTAŞ ANADOLU “BAL” | BULALBUR | TAKIM 8 |
9 | SENRG | ELOPUFFGIRLS | TAKIM 9 |
10 | TESH | AGALAR | TAKIM 10 |
11 | ARMS | TMS | TAKIM 11 |
12 | C2N | GAMERS PARADİSE | TAKIM 12 |
13 | RİFT REAPERS | KEEPGOİNG | TAKIM 13 |
14 | ANTRENMANSIZLAR | LAVAJ CİTY BOYS | TAKIM 14 |
15 | PSYCHO | UÇAN PANDALAR | TAKIM 15 |
16 | OLDSCHOOL | KRB | TAKIM 16 |
17 | GÜÇSÜZ TAKIM | MLEM | TAKIM 17 |
18 | NST NOSTALGIA | GUNDİ İS REAL | TAKIM 18 |
19 | GİMPS | ÇILGINS | TAKIM 19 |
20 | DREAM TEAM | AMOGUS | TAKIM 20 |
- ALBT – GRUP ATamamlandıApex Legends19/20 KayıtlıBaşlama tarihi:2022-05-22 17:00Turnuva türüBattle RoyalePlatformÇapraz platformÖdül20.100 Apex Coin*, 13.050 Apex Coin*, 6.450 Apex Coin*Oyun türüBest of 2
- ALBT – GRUP BTamamlandıApex Legends20/20 KayıtlıBaşlama tarihi:2022-05-22 17:00Turnuva türüBattle RoyalePlatformÇapraz platformÖdül20.100 Apex Coin*, 13.050 Apex Coin*, 6.450 Apex Coin*Oyun türüBest of 2
- ALBT – FİNALTamamlandıApex Legends20/20 KayıtlıBaşlama tarihi:2022-05-23 00:00Turnuva türüBattle RoyalePlatformÇapraz platformÖdül20.100 Apex Coin*, 13.050 Apex Coin*, 6.450 Apex Coin*Oyun türüBest of 3
21 MAYIS 2022
GRUP - A
RAUND 1 : 18:00 – 19:00
RAUND 2 : 20:30 – 21:30
GRUP - B
RAUND 1 : 19:15 – 20:15
RAUND 2 : 21:45- 22:45
22 MAYIS 2022
FİNAL
RAUND 1 : 19:00 – 20:00
RAUND 2 : 20:15 – 21:15
RAUND 3 : 21:30- 22:30

PUAN DAĞILIMI
Sıralama Puanı | Kill/Öldürme Puanı |
|
|
PUAN SİSTEMİ
- Sıralamada yalnızca ilk 10 Takım puan almaktadır.
- Kill/Öldürme başına puan, maksimum 10 Kill/Öldürme üzerinden verilmektedir. “Takım Toplamı”
- Sıralama Puan Hesaplamalarında Eşitlik Durumunda DMG üzerinden sıralama hesaplanacaktır. ” 1 DMG = 1P “.
- 1: 20100 apex coin*
- 2: 13050 apex coin*
- 3: 6450 apex coin*
Apex Coin ödülü, Apex Legends Oyununda, Oyun içinden Apex Coin veya item gönderimi henüz desteklemediği için, Kullanıcılara Apex Coin ödülleri, Apex Coin değerleri kadar Steam Hediye Kartı Gönderimi ile sağlanacaktır. Bu nedenle kullanıcıların;
- iletişim için Discord Profil bağlantılarını yapmış olması
- Profillerine Steam URL bilgisini girmiş olması
Önem Arz etmektedir.
Belirlenen ödüller yalnızca AS oyunculara gönderilecektir. Yedek oyuncu bulunuyorsa, Gönderilecek olan 3 ödülün kimlere gönderileceğini Takım Kaptanları iletişim kanallarından Organizasyona bildirecektir.
“+1 Oyuncu” yedek oyuncuyu ifade etmektedir. Ödüller yalnızca 3 kişiye verilir. Ödüllerin kime verileceği Takım kaptanı tarafından belirlenmektedir. “Yedek oyuncu herhangi bir maça katılmadığı zaman ödül almaya hak kazanamaz.”
* Takım Başına
Destek için öncelikle Sıkça Sorulan Sorular sayfasına göz atınız. Eğer Sorununuzu hala çözemediğiyseniz Web platformumuzda bulunan Ticket - Sohbet sistemi veya Discord Platformu üzerinden Organizasyon ile irtibat kurabilirsiniz.
Bu Turnuva ‘Electronic Arts Inc.’e bağlı değildir, GGTurkey Tarafından yürütülmektedir.
Apex Legends Beta Turnuvası’na “ALBT” ait tüm haklar GGTurkey tarafından saklı tutulmaktadır.
Turnuva Hakkında tüm düzenleme, erteleme gibi aksiyon hakları saklı tutulmaktadır.